Izvor: Blic, 07.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojac bez greške

Dvojac bez greške

Dve pobede i poraz bilans su naša tri kluba u šestom kolu ULEB kupa. Tako su Hemofarm trijumfom nad Lijetuvasom kod kuće, odnosno FMP na gostovanju Anvilu, stigli na prag druge runde renomiranog evropskog takmičenja, iako ništa manje šansi za isti uspeh ima i Crvena zvezda, bez obzira na njen poraz od PAOK-a na svom terenu.

Vrščani su ostvarili četvrtu pobedu savladavši letonskog predstavnika (76:69), na čijoj klupi je sedeo trenerski tandem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zmago Sagadin i Aleksandar Trifunović. Najefikasniji su bili Joksimović sa 16 poena, od toga 14 u drugom poluvremenu, dok je Miloš Marković ubacio 13 koševa. Trener Hemofarma Miroslav Nikolić rekao je da je njegova ekipa, iako umorna i oslabljena neigranjem ključnih igrača, dala maksimum.

- Pohvaljujem svoje košarkaše i publiku koja nas je nosila tokom utakmice. Pružili smo šansu mladim prvotimcima koji su dobro odgovorili. Meni ovaj meč nije bio mnogo važan, kao što mi je bitno da u subotu pobedimo Budućnost u Vršcu - rekao je Nikolić.

S. Vrakela

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.