Dvojac Bajerna pod upitnikom za Volfsburg

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 00:53

Dvojac Bajerna pod upitnikom za Volfsburg

Fudbalere Bajerna za kraj prvog dela sezone očekuje u sredu duel sa Volfsburgom.

Sva je prilika da šampion Nemačke u tom susretu najverovatnije neće moći računa na dvojicu igrača, a u pitanju su Josua Kimih i Leon Gorecka.

Trener Tomas Tuhel je poručio uoči susreta sa obojica imaju grip, a zbog toga ih nije bilo ni u pobedi nad Štutgartom od 3:0.

"Nadamo se da neće biti drugih igrača na listi odsutnih. Što se njih dvojice tiče, pratimo situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz sata u sat. Postoji nada, ali biće tesno. Na put idemo u sredu ujutro", rekao je Tuhel.

Bajern je trenutno na drugom mestu u Bundesligi sa utakmicom manje i četiri boda zaostatka za Bajerom iz Leverkuzena, koji u sredu dočekuje Bohum.

Bundesliga će po završetku ovog kola biti na pauzi do 12. januara.

Što se tiče gostovanja Volfsburgu, Tuhel se nada da će njegov tim uspeti da ostvari pobedu.

"Štutgart ima specijalan stil igre, a Volfsburg je sasvim drugačiji. Videćemo kakve će to promene zahtevati, nadamo se da ćemo imati odgovor na sve što bace na nas", zaključio je Tuhel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.