Dvoboj Građana i Redsa za tinejdžera sa Pirineja!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoboj "Građana" i "Redsa" za tinejdžera sa Pirineja!

Mladi fudbaler igra sjajno u dresu Viljareala.

Mančester Siti i Liverpul su glavni rivali ove godine za trofej engleske Premijer lige.

Do kraja sezone je ostalo još samo dva kola, razlika je tek jedan bod. Liverpul se nada da bi Brendan Rodžers sa Lesterom mogao da zaustavi Pepa dok sami "Redsi" gostuju Njukaslu i Rafi Benitezu u narednom kolu.

Pored bitke za englesko prvenstvo, dva kluba će biti glavni vinovnici klinča oko potencijalnog transfera afričkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkrića koji nastupa u Primeri za Viljareal.

U pitanju je devetnaestogodišnji Samjuel Čukvueze, mlado nigerijsko krilo nastupa za "Žutu podmornicu" od prošle godine, a ove sezone je jedna od svetlijih tačaka u timu koji i dalje nije siguran od Segunde.

Španci su mu u ugovor stavili i visoku otkupnu klauzulu, radi se o sumi od 65 miliona evra, ove sezone je Afrikanac postigao osam golova.

Pre povezivanja sa engleskim velikanima, Samu je bio predstavljen kao jedan od potencijalnih zamenika za odlazećeg Arjena Robena u Minhenu zbog sličnog stila igre.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.