Izvor: Blic, 24.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve želje u peharu

Dve želje u peharu

Ti se slikaj danas sa peharom, a ja ću sutra - našalio se Milan Dudić sa Oliverom Kovačevićem na jučerašnjoj promociji 58. finala Kupa SCG na Partizanovom stadionu. Reprezentativci Železnika i Crvene zvezde na taj način su pokazali dobru atmosferu u svojim timovima.

- Samo trijumfom možemo koliko-toliko da spasemo sezonu. Neće nam biti lako, jer će naš protivnik sigurno želeti da priredi iznenađenje i ponovi uspeh Sartida iz 2003. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << međutim, verujem u sebe i svoje saigrače - izjavio je Milan Dudić, defanzivac crveno-belih.

- O Zvezdi ne treba trošiti reči hvale, čak i kada je oslabljena, tako da ćemo sigurno imati dosta motiva. S obzirom na to da smo obezbedili opstanak u ligi, mislim da možemo i da uđemo u istoriju našeg fudbala tako što ćemo osvojiti Kup - dodao je Oliver Kovačević, golman 'lavova'.

Čedomir Đoinčević neće moći da računa na Matijaševića, Lomića i Markoskog, a Ratko Dostanić u tim neće moći da uvrsti Bastu, Žigića, Kovačevića, Biševca i Jankovića.

- Za razliku od jesenje sezone, Železnik je briljirao u prolećnom delu prvenstva, a njihov plasman u finale potvrđuje da je reč o kvalitetnoj ekipi - izjavio je Dostanić.

- Zvezda je realno favorit, pogotovo što joj je ovo jedini trofej koji može da osvoji ove sezone. Dakle, prednost dajem njima, što ne znači da ćemo se predati tako lako, naprotiv, pokušaćemo da priredimo iznenađenje - konstatovao je Đoinčević.

Glavni sudija je Darko Stojanović iz Lazarevca, a cene karata su 200 i 400 dinara . G. Anđelković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.