Dve kontrole u novembru - Da li je Srbija odabrala odgovarajuće rivale?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve kontrole u novembru - Da li je Srbija odabrala odgovarajuće rivale?

Zvanične potvrde još uvek nema ali je sve izvesnije da će Srbija u novembru odmeriti snage sa dve azijske selekcije.

Pitanje izbora rivala sa kojima će reprezentacija Srbije "sparingovati" u novembru pokretano je više puta tokom prethodne dve nedelje a izgleda da se konačno došlo do rešenja.

Spekulisalo se sa raznim imenima, mediji na Bliskom Istoku čak su preneli da je zakazana prijateljska utakmica sa selekcijom Irana, ali izgleda da je izbor pao na druge dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << azijske selekcije.

Protivnici reprezentacije Srbije u novembarskom terminu trebalo bi da budu reprezentacije Kine i Južne Koreje, a portal "B92" prenosi da će tokom naredne nedelje FSS ozvaničiti tu informaciju i saopštiti gde će utakmice biti odigrane.

Većina evropskih reprezentacija koje više nemaju obaveza u kvalifikacijama za Mundijal iskoristiće novembarski termin za odigravanje prijateljskih mečeva.

Srbija će za razliku od nekih ranijih godina ovoga puta imati kontrolne mečeve jer se kao prva u Grupi D plasirala na Mundijal u Rusiji.

Utakmice sa Kinom i Južnom Korejom trebalo bi da budu odigrane 10. i 14. novembra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.