Dvanaest odabranih za Mundobasket: Palo i poslednje skraćivanje u SAD

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaest odabranih za Mundobasket: Palo i poslednje skraćivanje u SAD

Košarkaška reprezentacija SAD favorizovana je na predstojećem Mundobasketu koji će se održati u Španiji, a selektor Majk Kžiževski saopštio je kojih 12 igrača će se boriti za titulu.

Posle pobede nad Portorikom sa 112:86, saopšteno je da će se od saigrača oprostiti Demijan Lilard, Gordon Hejvord, Čendler Parsons i Kajl Korver. Derik Rouz se potrudio da se maksimalno spremi za meč protiv Portorikanaca, pa je na kraju i imao prednost u odnosu na Lilarda, koji uz Hejvorda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Derozana i Dramonda nije bio akter utakmice.

Na konačnom spisku, uz Rouza našli su se: Demarkus Kazins, Stefon Kari, Entoni Dejvis, Demarkus Derozan, Andre Dramond, Kenet Farid, Rudi Gej, Džejms Harden, Kajri Irving, Mejson Plamli i Klej Tompson.

Mundobasket počinje 30. avgusta, a na dan otvaranja, selekcija SAD sastaće se sa Finskom.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dvanaest odabranih za Mundobasket: Palo i poslednje skraćivanje spiska u SAD

Izvor: Blic, 23.Avg.2014

Košarkaška reprezentacija SAD favorizovana je na predstojećem Mundobasketu koji će se održati u Španiji, a selektor Majk Kžiževski saopštio je kojih 12 igrača će se boriti za titulu...Posle pobede nad Portorikom sa 112:86, saopšteno je da će se od saigrača oprostiti Demijan Lilard, Gordon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.