Dvadeset miliona za Odegarda!

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadeset miliona za Odegarda!

Real Madrid bi mogao da zaradi dobro na Norvežaninu.

Momak koji je u Real Madrid stigao kao šesnaestogodišnjak, Martin Odegard, mogao bi uskoro da ode iz Real Madrida, ali ne na pozajmicu kao što je do sada bio slučaj.

Ovaj momak igra sjajno u Viteseu, ima već 20 godina i dokazao je svoj potencijal, mnogi klubovi se već interesuju za njega ukoliko Real Madrid bude bio voljan da ga proda.

Pominjali smo vam juče Ajaks, ekipa iz Amsterdama je zainteresovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ga dovede na pozajmicu, Odegard je povodom toga rekao da će sve znati tek kada se iz Vitesea vrati u Real Madrid tokom leta.

Ipak, sada stižu drugačije informacije iz Španije, navodno je Ajaks veoma zainteresovan, ali želi ga "za stalno", ne na pozajmicu.

Zbog toga će najverovatnije ponuditi 20 miliona evra za ovog Norvežanina, videćemo da li je u interesu Real Madridu da ga proda ovog leta, ili možda imaju nešto drugačije planove kada je ovaj momak u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.