Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 12:29

Dva sveta različita

Altin Asir veliki favorit na gostovanju Nebitčiju

 Aktuelni šampion Turkmenistana Altin Asir još ne zna poraz, ali tri remija u dosadašnjih šest kola ne daju mu pravo da vodi tabelu. Klub iz Ašgabata je drugoplasiran, ali to će moći da popravi već na današanjem gostovanju protiv autsajdera Nebitčija (14.30).

Odbrana Nebitčija je poput sita. U proteklih šest kola domaćini su primili 12 golova, postigavši samo četiri. Zauzvrat, Altin Asir je vrlo efikasan, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer je za isti segment igara aktuelni branilac krune 11 puta pogodio protivnički gol, dok je kapitulirao u pet navrata.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Koliki je Nebitči autsajder svedoči podatak da je u šest kola osvojio samo tri boda, pobedivši u martu Šagadam (1:0). Na ostalih pet duela je poražen i zato ne čudi što je fenjeraš. U poslednja tri kola ekipa je izgubila od Energetika (1:2), Ašgabata (2:5) i Merva (0:2).

Ovo je pravi duel protivnika iz različitih kategorija. Altin će se boriti za titulu, a Nebitči za goli život. Domaći tim izgubio je od Altin Asira poslednjih pet mečeva, od čega tri sa razlikom većom od jednog gola.

Malo je verovatno da će faktor domaćeg terena spasiti domaćina od poraza. Altin Asir neće propustiti priliku da se bodovno poravna sa liderom Ahalom...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U drugom susretu dana, Energetik od 15.00 dočekuje Šagadam. Šagadam je posrtao, a onda je vezao dve pobede. To znači da će Energetik morati da računa na dolazak okrepljenog rivala s kojim je u decembru podelio bodove. Teško je ovde proceniti ko je favorit, naročito ako znamo da su oba tima u nestabilnoj formi. Međutim, definitivno je umesno pozabaviti se Energetikom kao neugodnim domaćinom koji je od poslednjih pet utakmica kod kuće izgubio samo jednu, a usput remizirao na tri. To je jako bitno, naročito ako uzmemo u obzir da je Šagadam poražen četiri puta uzastopno ako računamo i prijateljske utakmice.

Foto: Shutterstock

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.