Dva sata fudbala na Zlatiboru i pobeda Voše

Izvor: Mondo, 10.Jun.2017, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva sata fudbala na Zlatiboru i pobeda Voše

Fudbaleri Vojvodine pobedom počeli pripreme za narednu sezonu. Blizu potpisa Milan Bubalo, nekadašnji napadač Hajduka i Inđije. Na probi i francuski napadač Davinji.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Manje od tri nedelje nakon poslednje takmičarske utakmice u prvenstvu Srbije - fudbaleri Vojvodine odigrali su prvi prijateljski meč u svrhu priprema za narednu sezonu.

U neobičnom formatu od po 60 minuta po poluvremenu, Vojvodina je upisala odmah i pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protiv Jedinstvo Puteva iz Užica rezultatom 2:1 (0:0), a strelci za trećeplasiranu ekipu domaćeg šampionata bili su Živković u 79. i Bubalo u 101. minutu.

Kristijan Živković je produkt omladinske škole Vojvodine dok je Milan Bubalo stigao na probu iz tajlandske Pataje, a prethodno je igrao za Hajduk i Inđiju.

Radoslav Batak je bio zadovoljan nakon utakmice i poručio je da su stvari sa Bubalom gotovo rešene i da će on u narednim danima potpisati ugovor sa Vojvodinom, a ostaje da se vidi šta će biti sa Romanom Davinjijem, francuskim napadačem, koji je takođe na probi.

Naredni susret na Zlatiboru Vojvodina igra u nedelju, a u međuvremenu su se ekipi priključili i mladi reprezentativci Lazar Zličić i Milan Lazarević.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.