Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 21:48

Dva puta prečka, pa stativa! Promašaji karijere Bernarda Silve (VIDEO)

Prosto je neverovatno šta nije uspeo da iskoristi Portugalac

Ne kažemo da se ne dešava i najboljim evropskim igračima, ali Bernardo Silva je večeras ušao u kategoriju "najveći promašaji u istoriji Lige šampiona". Sjajni Portugalac ni sam nije mogao da veruje šta nije uspeo da pretvori u pogodak u 26. minutu utakmice na Parku prinčeva.

Ofanzivni vezista Mančester Sitija našao se na pravom mestu, nakon što je Rahim Sterling pogodio prečku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle ubačene lopte Kevina de Brujnea, ali je prvo pogodio prečku sa bukvalno metar udaljenosti, a onda se bacio na odbijenu loptu i pogodio stativu.

Bernardo Silva je potom pokušao španskom sudiji Karlosu del Seru da objasni kako ga je navodno Presnel Kimpembe gurnuo sa leđa, ali od faula nije bilo ništa. U međuvremenu, Đozep Gvardiola je držao ruke na glavi, dok je u neverici gledao kako njegov igrač propušta dve prilike da donese izjednačenje Sitiju na Parku prinčeva.

Bernardo “Canelo” Silva

pic.twitter.com/y4YMiWwI3K

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.