Dva pojačanja za Fiorentinu poslednjeg dana prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva pojačanja za Fiorentinu poslednjeg dana prelaznog roka!

Fiorentina završava posao sa jednim igračem, dok je sa drugim već završila.

Ekipa Fiorentine će dobiti pojačanja u ovom prelaznom roku i to poslednjeg dana.

Dogovoren je prelazak fudbalera sredine terena, Alfreda Dankana, on dolazi iz Sasuola, tamo je nastupao pet sezona, a prethodno je igrao za Sampdoriju, Livorno i Inter u kom je počeo karijeru.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je i reprezentativac Gane.

Nije to sve, Viola završava posao sa Sofijanom Amrabatom, reprezentativcem Maroka i vezistom koji ima samo 23 godine. Trenutno je član Verone, cena transfera će biti 20 miliona evra.

Čekamo ozvaničenje i ovog transfera...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fiorentina dovela i peto pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka, za 24 sata potrošili skoro 70 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020

U Firencu stigao i odlični Marokanac...Kao što se i nagoveštavalo, "Viola" je itekako zainteresovana za Sofijana Amrabata!..Komizo je uspeo da završi posao, ali će Marokanac ostati da i narednih šest meseci brani boje Helas Verone. To je bio uslov "prodavca", vezista im je neophodan kako bi nastavili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.