Dva „jeftina gola“ za poraz na Karaburmi (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 04.Maj.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva „jeftina gola“ za poraz na Karaburmi (VIDEO)


Fudbaleri Radničkog zabeležili su novi, sedamnaesti poraz u Jelen Super ligi ove sezone, pošto su utakmici 26. kola poraženi na Karaburmi od domaćeg OFK Beograda sa 0:2 (0:2).
U meču koji nije imao rezultatski značaj za obe ekipe, domaćin je slavio golovima Micevskog iz slobodnog udarca u 24. minutu i Marka Jankovića deset minuta kasnije. Radnički je nešto konkretnije pokazao tek u drugih 45 minuta, ali nedovoljno da dođe makar do počasnog gola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Oba trenera, i Neško Milovanović sa jedne, i Dejan Đurđević sa druge strane, promešali su karte za ovaj meč i pružili priliku mlađim igračima da se nametnu. Tako je za ekipu Radničkog zaigrao mladi Aleksandar Miletić na pozciji desnog beka i Lazar Popović u napadu, a šansu su u nastavku meča dobili i talentovani Dragan Trajković i Jovan Lukić.
Prva ozbiljnija prilika na meču viđena je u 11. minutu, kada je Antić šutirao glavom nakon kornera, a mladog Miletića lopta pogodila na samoj gol liniji i odbila se u polje.
Nakon toga beležimo i par neuspešnih pokušaja sa distance domaćih fudbalera, da bi u 24. minutu, nakon prekršaja nad Zarubicom, Darko  Micevski sjajnim udarcem, iskosa sa leve strane, prevario Trifunovića i doveo svoj tim u vođstvo.
Tri minuta kasnije Micevski je mogao da postigne svoj drugi gol na meču i uveća prednost svog tima, ali je ovaj put prečka bila saveznik gostujuće ekipe.
Nakon toga, konačno su zapretili i Kragujevčani. Najpre se Dejan Miljuš našao u poluprilici u 32. minutu, ali je šutirao preko gola, da bi dva minuta kasnije Luka Tiodorović snažno tukao, a Ognjen Čančarević, nekadašnji čuvar mreže Radničkog, efektnom paradom zaustavio loptu na putu do mreže.
A onda, u 38. minutu, nesporazum Rosića i Trifunovića koristi Marko Janković, koji na sjajan pas iskusnog Ivice Jovanović duplira prednost svog tima.
Kragujevčani su pripretili na početku drugog dela igre, u 54. minutu, kada je Čančarević zaustavio udarac Dragana Milovanovića. Isti igrač je pokušao i u 70. minutu, ali je to bilo preslabo za golmana „Romantičara“. Poslednju dobru priliku na meču imao je Keljević u 88. minutu, kada je nakon asistencije Čonke šutirao preko gola.
Na kraju, zaslužena pobeda domaćina, koji se tako domogao šestog mesta na tabeli, dok su Kragujevčani ostali na začelju, gde će, po svemu sudeći, i završiti ovu sezonu.
U subotu na „Čika Daču“ stiže Mladost iz Lučana, u okviru 27. kola.
OFK BEOGRAD – RADNIČKI 1923 2:0 (2:0)
BEOGRAD
Stadion: Omladinski
Gledalaca: 300.
Sudija: Srđan Obradović (Jagodina).
Pomoćnici: Milan Minić (Niš) i Branko Pavlović (Zrenjanin).
Strelci: Micevski u 24. i M. Janković u 34. minutu.
Žuti kartoni: Planić, Matović, Gajić (OFK Beograd), Bonsu, B. Miljuš, Tiodorović, Keljević, D. Miljuš.
OFK BEOGRAD: Čančarević, Aksentijević, Planić, Matović, Lišević, Gajić, Micevski, Zarubica (S. Janković), Antić (Duronjić), M. Janković (Paločević).
RADNIČKI 1923: Trifunović, Bonsu, Rosić, Miletić, B. Miljuš, Vidović, Tiodorović (Trajković), Keljević, D. Miljuš, Popović (Lukić), Milovanović (Čonka).
IGRAČ UTAKMICE: Darko Micevski (OFK Beograd).

Foto: OFK Beograd – zvanični sajt
Video: Sport Network

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Radnički (izgleda) prebrinuo

Izvor: NTV.rs, 04.Maj.2015

Pobedom od 3:1 nad solidnom ekipom Novog Pazara, fudbaleri Radničkog izgleda da su prebrinuli sve brige oko opstanka u Jelen super ligi. Tim sa Čaira sada ima 32 boda, sedam više od pretposlednjeg Spartaka, a šest u odnosu na Donji Srem,koji je trenutno na poziciji koja vodi u „baraž“....

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.