Duško Ivanović se promenio... Iskrena ispovest Vanje Marinkovića, evo šta se NJEMU desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 16:06

"Duško Ivanović se promenio..." Iskrena ispovest Vanje Marinkovića, evo šta se NJEMU desilo

Stasao je srpski reprezentativac, ali nije samo on drugačiji.

Srpski reprezentativac Srbije i košarkaš Baskonije Vanja Marinković ispričao je kako mu prija saradnja sa trenerom Duškom Ivanovićem u španskom klubu.

Prezadovoljan je svojim nastupima u tekućoj sezoni.

- Ovo mi je poslednja godina ugovora, srećan sam igrama. Ne volim da govorim o sebi, ali mislim da mi je ovo najbolja sezona u karijeri otkad sam počeo da igram na najvišem nivou. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da ćemo ući u top osam - rekao je Marinković za Sport klub.

Nekadašnji košarkaš Partizana je istakao da se Duško Ivanović promenio posle njihove poslednje saradnje.

– Meni Duško prija ove sezone, ne mogu da grešim dušu. Sarađivali smo kada sam tek došao u Baskoniju. Prošle su tri godine, ja sam stasao i kao igrač i kao čovek, i on se malo promenio - rekao je između ostalog Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.