Durenta vređali u Dalasu: Ku***; Kej-Di: Mi smo za njih zabavljači, cirkuzanti, nismo ljudi

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 22:12

Durenta vređali u Dalasu: "Ku***"; Kej-Di: Mi smo za njih zabavljači, cirkuzanti, nismo ljudi

Košarkaš Finiksa Kevin Durent oglasio se nakon što su ga pre meča sa Dalasom u Teksasu vređali navijači.

Čim je istrčao na teren čuo je povike iz prvih redova "ku***", i nije ih ignorisao, već je prišao muškarcu i ženi koji su mu uputili uvrede.

Usledio je razgovor sa ovo dvoje ljudi.

Niej poznato šta im je rekao, niti šta su oni njemu rekli a svoje utiske o svemu što se dogodilo sabrao je tek nakon utakmice, hladne glave, putem svog tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << profila.

"Ponekad nas ne tretiraju kao da smo samo ljudska bića. Kada vam se pruži prilika da pokažete tim ljudima kako se mi zaista osećamo u takvim situacijama, oni se povuku. Mi smo za njih životinje, cirkusanti, zabavljači, nismo ljudi", napiosa je "Kej-Di".

Finiks je poražen u Teksasu, ali je Durentu najjači utisak ipak bio ovaj sukob sa dvoje navijača domaćeg tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.