Durent provocirao Hauarda: Ti si p....

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent provocirao Hauarda: Ti si p....

Dvajt Hauard se iz nekog razloga ne dopada ni zvezdi Oklahome Kevinu Durentu, koji je, poput Kobija Brajanta početkom sezone, ušao u verbalni sukob sa centrom Hjustona. Tokom četvrte četvrtine meča u Oklahomi, "zakuvalo" se na parketu kada je trener Tandera Skot Bruks ušao na teren i nervozno protestovao kod sudije, a pošto su i igrači Roketsa imali na čemu da mu zamere, stvorila gužva na terenu.

I povređeni Durent, koji je i dalje na poštedi posle operacije stopala, u "civilu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se ušetao na parket i kao da je imao samo jedan cilj od samog početka: Unosio se u lice Hauardu ponavljajući mu, kako pišu američki mediji: "Ti si pi...".

Dvojicu košarkaša razdvojili su saigrači, a ostaje nerazjašnjeno zbog čega se Durent okomio na snažnog igrača Hjustona, kada mu je ovaj slao poruke podrške sredinom oktobra i želeo mu brzo ozdravljenje:

- Za svakog ja teško kada se povredi. Molim se za njega. Molim se da više neće doživeti nikakvu povredu. Nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je tada Hauard.

OVDE pogledajte sukob Haurda i Durenta.

(Foto: Beta/AP/Sue Ogrocki)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.