Durent postaje slobodan agent, ostaje u Voriorsima

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent postaje slobodan agent, ostaje u Voriorsima

Superstar Golden Stejt Voriorsa, Kevin Durent od 1. jula će biti slobodan agent, ali će ostati u klubu, preneo je ESPN.

MVP ovogodišnjeg finala iskoristiće mogućnost da postane slobodan agent nakon deset godina igranja u NBA što znači da će zaraditi oko četiri miliona dolara manje nego ove godine kako bi olakšao klubu da produži ugovor sa Andreom Igudalom.

Kako navodi ovaj izvor, sve ukazuje na to da će Durent dogovoriti saradnju sa Voriorsima na jednu plus >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jednu godinu.

Durent je u finalu protiv Klivlenda predvodio Golden Stejt do druge NBA titule u prethodne tri godine. Njegova odluka da postane slobodan agent mogla bi da znači i da će najvažniji igrači šampionske ekipe (Kari, Tomson, Igudala, Grin i Durent) ostati na okupu i naredne godine.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.