Durent ide u Golden Stejt

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent ide u Golden Stejt

Kevin Durent odlučio je da napusti Oklahomu i potpiše za Golden stejt Voriorse!

Voriorsi su tako dobili ogromno pojačanje posle sezone u kojoj su poraženi u finalu od Klivlenda sa 4-3. Njega je 2007. kao drugog pika na draftu izabrao Sijetl, a do sada je celu NBA karijeru proveo u toj franšizi (2008. je klub iz Sijetla prešao u Oklahomu).

„Ovih nekoliko nedelja je bilo najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri. Shvatio sam da se nalazim na prekretnici svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << evoucije kao igrača i čoveka i to je donelo neke teške odluke. Odlučio sam da potpišem za Golden Stejt Voriorse. Ja sam iz Vašingtona, ali me je Oklahoma odgojila. Mnogo sam tamo naučio o porodici, kao i o tome šta znači biti čovek. Boli me saznanje da ću razočarati mnoge ljude ovom odlukom, ali ja verujem da radim pravu stvar“, napisao je između ostalog Durent u saopštenju.

Ovom Durentovom odlukom Golden Stejt automatski postaje glavni favorit za titulu naredne sezone. Voriorsi su prošle sezone poraženi u finalu od Klivlenda sa 4-3, a uz Durenta će MVP lige Stef Kari, Klej Tomspon i Drejmond Grin činiti ekipu koju će biti teško zaustaviti. Ova odluka bi trebalo da znači i da će Voriorse napustiti Herison Barns.

Durent je u dosadašnjem toku karijere prosečno beležio 27,4 poena uz 7 skokova i 3,7 asistencija po utakmici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.