Durent: Dosadni ste, nisam veteran

Izvor: MVP.rs, 02.Nov.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent: Dosadni ste, nisam veteran

Superstar Tandera nema problema zbog velike minutaže.

Prethodna sezona bila je najteža u karijeri Kevina Durenta, koji se po prvi put susreo sa situacijom u kojoj zbog povrede mora da propusti veliki broj utakmica. Iako je povreda iza njega, pretpostavljalo se da će Durentova minutaža na početku sezone biti nešto umerenija, kako bi se sprečila nova povreda.

Ipak, na prva tri meča Durent je igrao prosečno 38.6 minuta, što je sigurno više od onoga što >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je trener Bili Donovan planirao. Mečevi su bili neizvezni i bilo je neophodno da Durent bude na terenu, a u utakmici protiv Orlanda, koja je rešena posle dva produžetka, na terenu je proveo neverovatnih 53.5 minuta.

Bez obzira na veliku minutažu koju dobija na početku sezone, popularnom Durantuli smetaju konstanta pitanja novinara na tu temu, kao i pitanja vezana za prošlogodišnju povredu.

"Stvarno ste dosadni više sa tim pitanjima. Dosadilo mi je da pričate sa mnom kao da sam veteran koji u Ligi igra 19 godina. Nemam 39 godina pa da moram da razmišljam o minutaži. Bitno je da se dobro osećam kada sam na terenu i da nemam nikakvih problema sledećeg dana. Ostalo nije važno", izjavio je Durent.

Na prva tri meča nove sezone Durent u proseku postiže 30 poena, uz 6.7 skokova i 2.3 asistencije, pa se zaista čini da je povreda prošlost i da bi ovo mogla da bude MVP sezona košarkaša Tandera.

(foto: Layne Murdoch Jr / NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.