Duren čeka 1. oktobar

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2011, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duren čeka 1. oktobar

Kevin Duren, lider Oklahome, još nije doneo odluku o prelasku u drugi klub dok traje lok-aut. Samo je potručio čelnicima Grmljavine da ne razmišljaju o trejdu za Rasela Vestbruka, startnog plejmejkera.

- Sve se može promeniti već sutra. Za sada ne razmišljam o napuštanju Tandera, ali postoje i druge opcije ukoliko se odloži i početak šampionata – zagonetan je Kej-Di.
Dobro upućeni pominju da su njegovi menadžeri dobili odrešene ruke da pregovaraju. Već su dobili ponude iz Turkse (Bešiktaš), Španije i Rusije.
Većina asova će sačekati 1. oktobar zato što će tada biti jasnija situacija, a možda i  objavljene odluke o kraju lok-auta ili o odlaganju starta elitne lige.  

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.