Durant ponizio bivše drugove, Bjelica u glavnoj ulozi, Jokić ga pobedio! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durant ponizio bivše drugove, Bjelica u glavnoj ulozi, Jokić ga pobedio! (video)

U centru pažnje sudar Duranta sa doskorašnjim klubom. Profesor Bjelica vratio Minesotu u igru, ali na kraju nije uspeo da izbori produžetak. Trijumf za Denver i Jokića koji ima sve manju minutažu...

Durant nije štedeo bivši tim. Ubacio je 39 poena, dao 7 trojki što mu je rekord karijere. Prilično ga je naljutio Džerami Grant koji je zurio u njega nakon što je zakucao, pa se KD potrudio da vrati na svoj način.

Na drugoj strani, Vestbruk koji je vodeći strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige je ubacio 20 poena, znatno manje od proseka, a otkrio je da je bilo dosta uvreda i prozivki na parketu.

On i Durant su razmenili po jednu rampu, a čini se da je Ras okončao prijateljstvo izjavom posle meča:

"Radije bih gubio kao čovek, nego pobeđivao kao kukavica".

Bilo kako bilo, prvi meč dobio je Durant, videćemo kako će se stvari razvijati, ali čini se da sada sve izlazi iz sportskih okvira.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.