Dupla kruna za Anu Veselinović

Izvor: B92, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dupla kruna" za Anu Veselinović



Srpska teniserka Ana Veselinović osvojila je dve titule na ITF turniru u Kalgariju, koji se igrao za nagradni fond od 10000 dolara. Samo tri nedelje pošto je u Prokuplju osvojila duplu krunu, Ana je ponovila to i u Kanadi. U finalu singla bila je bolja of domaće teniserke Šeron Fičman sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:1. U dublu je igrala sa koleginicom sa teniske akademije u Monte Karlu Anom Ficpatrik. Dve Ane su bile bolje od prvih nositeljki turnira Argentinki Esperon i Lapore sa 2:0, 5:4 i 6:3.

To je peta titula Veselinovićeve u dublu, a druga za Ficpatrikovu. Ana je posle trijumfa u Kalgariju na 364. mestu WTA liste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.