Dupla kruna Arunovićeve u Mađarskoj

Izvor: B92, 28.Nov.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Dupla kruna' Arunovićeve u Mađarskoj

Zorana Arunović je obeležila tradicionalno Otvoreno prvenstvo Mađarske, koje je u nedelju završeno u Seksardu.

Takmičarka Crvene zvezde se okitila sa dve zlatne medalje vazdušnim pištoljem, a srpski strelci se iz Mađarske vraćaju sa četiri odličja.

U prvom takmičenju vazdušnim pištoljem Arunovićeva je bila najuspešnija u kvalifikacijama, a ubedljivo je trijumfovala i u finalu, sa vrlo visoka 201,3 kruga.

Na pobedničko postolje popela se i članica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novog Sada 1790 Brankica Zarić, koja je osvojila bronzu, iza Mađarice Nemešove.

Arunovićeva drugog dana nije bila toliko ubedljiva, ali u izjednačenoj borbi sa Veronikom Major, stigla do nove zlatne medalje, sa sedam desetih delova kruga prednosti. Zarićeva je ostala pred vratima finala, na devetom mestu.

Komplet od četiri medalje za srpske strelce upotpunio je Milenko Sebić, osvajanjem srebra vazdušnom puškom u prvom finalu. Drugog dana bio je šesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.