Dunga pozvao Kaku i Ronaldinja

Izvor: RTS, 12.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunga pozvao Kaku i Ronaldinja

Fudbaleri Milana Kaka i Ronaldinjo, uprkos povredama, pozvani su u reprezentaciju Brazila za predstojeće kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo.

Brazil će 29. marta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, gostovati ekipi Ekvadora, dok će 1. aprila ugostiti reprezentaciju Perua, a selektor reprezentacije Dunga saopštio je spisak igrača.

Kaka je povredio stopalo 7. februara na utakmici italijanskog prvenstva protiv Ređine, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se Ronaldinjo dugo muči sa povredom Ahilove tetive.

Dunga ranije nije bio zadovoljan Ronaldinjovom formom, zbog čega ga nije pozvao u reprezentaciju za prijateljsku utakmicu protiv Portugala, ali ni za kvalifikacione utakmice protiv Kolumbije i Venecuele.

Još dva fudbalera Milana nalaze se na spisku za kvalifikacione mečeve - Alehandre Pato i Tijago Silva, kao i igrač Mančester sitija Robinjo i napadač Intera Adrijano.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dunga pozvao Kaku i Ronaldinja

Izvor: B92, 12.Mar.2009

Selektor brazilske reprezentacije Dunga uvrstio je igrače Milana Ronaldinja i Kaku u tim za sledeće dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo...Ronaldinjo i Kaka će se naći u timu Brazila protiv Ekvadora 29. marta i Perua 1. aprila uprkos činjenici da su imali probleme sa povredama u prethodnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.