Dule kao Maršal - Grobari ga prate u Francusku!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule kao Maršal - "Grobari" ga prate u Francusku!

Najtrofejniji trener u istoriji košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević imaće organizovan ispraćaj na put u Francusku u režiji vernih navijača kluba iz Humske.

Čovek koji među navijačima Partizana ima status legende u subotu će krenuti put Francuske gde ga čeka klupa aktuelnog prvaka te zemlje Limoža.

Francuski klub u sredu je obelodanio da je postigao dogovor sa Duškom Vujoševićem, a trofejni stručnjak u subotu ujutru kreće put Limoža >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na potpisivanje ugovora.

Navijači Partizana u petak su na društvenim mrežama pokrenuli akciju u želji da legendarnom Dušku Vujoševiću prirede ispraćaj za Francusku.

"U subotu, 16. 01. 2016 u 10:45 okupićemo se na Aerodromu 'Nikola Tesla' da u Francusku ispratimo našu legendu Duška Vujoševića. Vidimo se!" piše na "Tviteru" fondacije Grobari Za Nas.

"Grobari" su u prethodnom periodu Duška Vujoševića nazivali "generalom" ali sa ovim momentom ispraćaja za Francusku nekako više ide epitet "Maršala".

U subotu, 16.01.2016 u 10:45 okupićemo se na Aerodromu Nikola Tesla da u Francusku ispratimo našu legendu Duška Vujoševića. Vidimo se!

— Grobari Za Nas (@GrobariZaNas) January 15, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.