Dugo ću raditi sa Vidićem

Izvor: B92, 26.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo ću raditi sa Vidićem



Dan posle izjave da je presrećan dolaskom jednog od najboljih odbrambenih igrača u Evropi, Nemanje Vidića, menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson je rekao da ne razmišlja o povlačenju.

Do ovog trenutka najslabija sezona kluba u prethodnih 20 godina nije dovoljan razlog za odlazak 64-ogodišnjeg prgavog Škota.

"Možete biti sigurni u jednu stvar, iako mnogi pretpostavljaju da je moje vreme kao menadžera Mančester junajteda isteklo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučan sam da nastavim i ostanem sve dok ne budem zadovoljan povratkom kluba na pravi kolosek."

"To neće biti lako jer je Liga bolja nego ikada, ne samo zbog Čelsija već i zbog preostalih timova sve zajedno sa onima koji se bore za opstanak."

"Neću pokleknuti, pogotovo jer sam spreman i posvećen kao nikada do sada. Radujem se što ću u 2006. ponovo Mančester povesti napred."

Ispadanje iz Lige šampiona posle prve runde je jedan od najtežih ternutaka od kako je Ferguson 1986. preuzeo klub.

"To je bio alarm. Kada vas udare u zube ili padnete ili ustanete i pokušate da uzvratite."

"Trenutno smo u procesu renoviranja tima i siguran sam, više nego ikada, da ćemo preokrenuti stvari u narednoj godini."

Prvi korak u renoviranju je dovodjenje Nemanje Vidića koji bi trebalo da postane prvo pojačanje kluba od kako su braća Glejzer kupila Mančester junajted.

"On je brz, agresivan centarhalf i biće strahovito pojačanje našoj ekipi."

24- godišnji fudbaler mora još da prodje lekarski pregled. Vidić bi mogao da debituje 8. januara u trećoj rundi FA kupa protiv Bartona ili nekoliko dana kasnije u Premijerligi u meču protiv Mančester sitija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.