Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 18:21

Duel davljenika

Lorijan i Dižon večeras igraju zaostali meč 20. kola Lige 1

Ima li spasa za Lorijan ili Dižon? Ova dva kluba boriće se grčevito za opstanak do kraja sezone u francuskoj Ligi 1. Večeras (21.00) igra se njihov zaostali meč 20. kola na stadionu Mustoar.

Domaćin je na poslednjem mestu sa samo 12 bodova, bez pobede već pet kola (sa samo jednim bodom), ali ukoliko pobedi izjednačiće se da tabeli sa današnjim rivalom. Dižon je u seriji remija. Ima ih tri u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nizu, a za poslednjih 270 minuta u šampionatu je primio samo jedan gol.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lorijan ima dosta problema sa izostancima. Povređeni su Dijara, Kalens, Fonten, Mendes i Sonije, bolesni su Nardi i Le Gof, dok zbog žutih kartona ne može da pomogne Arman Lorijent. Gosti stižu bez Alžirca Bensije i Ekvadorca Anibala Čale.

Lorijan je primio čak 12 golova na poslednje četiri utakmice. Poslednjih godina tradicija je uz Dižon koji ima dve pobede i remi u prethodna tri međusobna duela. U prvom delu sezone u Dižonu mreže se nisu tresle. Od 10 mečeva u ovom milenijumu ova dva kluba, na čak osam je bio tip 0-2 pogotka.

Dižon je ekipa koja je postigla najmanje golova u dosadašnjem toku šampionata, samo 13 na 20 mečeva.

Meč Lorijan – Dižon (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

FRANCUSKA 1 – ZAOSTALI MEČ 20. KOLO

Sreda

21.00: (2,40) Lorijan (3,20) Dižon (3,10)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fulamu bod na gostovanju Brajtonu

Izvor: B92, 27.Jan.2021

Fudbaleri Brajtona i Fulama odigrali su nerešeno, 0:0 u utakmici 20. kola Premijer lige...Bio je to meč bez previše povoljnih prilika, Brajton je bio bliži pobedi, ali će bodom svakako biti zadovoljniji gosti sa "Krejven kotidža"...U timu Fulama, menadžer Skot Parker dao je priliku reprezentativcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.