Duda izabrao novog kapitena

Izvor: S media, 27.Avg.2010, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda izabrao novog kapitena

Nakon što je FIBA kaznila suspenzijom Nenada Krstića i Miloša Teodosića, selektor nacionalnog tima Srbije, Dušan Ivković, morao je da izabere novog kapitena za prve dve utakmice na SP.

Naime, Krstić je kapiten, a Teodosić njegov zamenik, a izbor za prvog čoveka ekipe u njihovom odsustvu pao je na igrača madridskog Reala, Novicu Veličkovića, koji će nositi traku do povratka Teodosića.

Veličković je debitovao za reprezentaciju 2007. godine na EP u Španiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kada je selektor bio Zoran Moka Slavnić, a naš nacionalni tim je doživeo debakl završivši takmičenje sa ti poraza u grupi.

Srbija sutra otvara Mondobasket utakmicom protiv Angole, dok su u nedelju i ponedeljak protivnici Nemačka, odnosno Jordan.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.