Duda Ivkovic za B92 o odlasku u NBA

Izvor: B92, 02.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda Ivkovic za B92 o odlasku u NBA

Pet meseci posle objavljivanja prve informacije o mogucnosti odlaska proslavljenog jugoslovenskog trenera Dusana Ivkovica u NBA ligu, prica se ponovo "otvorila".

Beogradska stampa prenosi u utorak da je Ivkovicu ponudjeno mesto prvog trenera Denver Nagetsa, i da ce vec ovih otici u SAD na pregovore sa vlasnicima tog kluba.

B92 kontaktirao je Dudu Ivkovica i pitao ga, ima li sanse da on postane prvi ne-americki trener koji bi vodio ekupu u najjacoj kosarkaskoj ligi sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ivkovic je u kratkoj izjavi za B92 ostao zagonetan:

"Ne citam ovih dana novine, tako da ne znam sta pise.Meni stvarno ne treba takva reklama, ali shvatam da je medijima to interesantna tema.Trenutno ne mogu nista da vam kazem...".

Upitan postoje li kontakti sa nekim klubovima, i zna li gde ce nastaviti karijeru, Dusan Ivkovic je rekao:

"Sve sto mogu da vam kazem da sam ja na listi zelja dva evropska kluba.O drugim detaljima ne mogu da govorim, ne bi bilo korektno.Kada zavrsim sve, a nadam se da ce to biti za jedno dve nedelje, saznacete koji cu klub voditi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.