Dubljević prijatno iznenađen u Manili: Ne znam da l‘ nas je šest osoba gledalo na EP

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 13:02

Dubljević prijatno iznenađen u Manili: Ne znam da l‘ nas je šest osoba gledalo na EP

Košarkaši Crne Gore Bojan Dubljević i Nikola Vučević bili su zadovoljni nakon što su Mundobasket započeli pobedom nad Meksikom (91:71).

Bilo je perioda kada je Meksiko izgledao kao da može da zapreti, ali su Crnogorci svaki put uspeli da odbiju njihove nalete.

"Prva utakmica je uvek najvažnija. Na kraju smo odradili dobar posao. U početku je to bilo tesno, dok se nismo opustili i ušli u igru koju smo vežbali", rekao je Dubljević na startu, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga je prokomentarisao i solidno popunjene tribine:

"Nadamo se, stvarno je prijatno iznenađenje s obzirom na prošlo Evropsko u Gruziji mislim da nije bilo šest ljudi. Uvek je lepše igrati pred ljudima nego kad je prazno."

Pohvalio je i organizaciju turnira.

"Organizacija je stvarno fenomenalna, svi smo oduševljeni time. Nismo imali prilike da obilazimo grad, ali to oko hotela i sala samo reči hvale imam", zaključio je košarkaš Zenita.

Njegov saigrač Nikola Vučević je imao slična gledišta.

"Mislim, na početku je očekivano da bude nervoze. Prva utakmica, velika je želja, ali kako je meč odmicao igrali smo sve bolje. Pogotovo mi je drago što smo uspeli da odgovorimo i nismo pali kada su oni počeli da se vraćaju u trećoj i četvrtoj četvrtini. Vrlo bitna pobeda za nas, odigrali smo pametno. Mislim da rezultat na kraju nije realan, mi smo pogodili neke oni su promašili", istakao je Vučević.

Centar Čikago Bulsa je meč završio sa dabl-dabl učinkom (27 poena i 10 skokova).

"Jesam, zadovoljan sam kako sam odigrao. Najdraže mi je što je moja igra dovela do toga da pobedimo, to je najvažnije. Uspeo sam već na samom startu da se razigram", zaključio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odličan start Crne Gore, Vučević vodio do ubedljivog trijumfa

Izvor: Danas, 25.Avg.2023

Košarkaši Crne Gore uspešno su startovali na Svetskom prvenstvu. Predvođeni odličnim Nikolom Vučevićem savladali su Meksiko - 91:71.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.