Dubljević: Zvezdu je nosila publika, zasluženo je pobedila

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubljević: Zvezdu je nosila publika, zasluženo je pobedila

Krilni centar Valensije Bojan Dubljević zadavao je najviše problema odbrani Zvezde u povoju utakmice, sve dok ga je "slušalo" rame koje je operisao pre četiri meseca. Sjajni Crnogorac je, ipak, posustajao kako je meč odmicao, što zbog kvalitetne odbrane protivnika, a delom i zbog činjenice da još uvek nije dostigao vrh takmičarske forme.

- Ne mogu reći da sam zadovoljan jer se još uvek nisam vratio u punu formu, još uvek imam dosta bola u ramenu... Uz više treninga i više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igre nadam se da ću se vratiti u staru formu - rekao je Dubljević posle utakmice,

Crnogorac je rekao da je igrao koliko je mogao zbog već navedenog problema sa operisanim ramenom i dugog odsustva. Ovo mu je bio tek drugi meč posle četiri meseca pauze.

- U početku sam se osećao dobro, a posle... Glupo je sada da tražim alibi, ali stvarno nisam imao treninga dovoljno, a ni jednu utakmicu od četvoromesečne pauze, odradio sam samo tri treninga. Kasnije toku meča kada sam počeo da osećam bol, morao sam da usporim.

"Pravi" Dubljević biće od ogromne koristi Perasovićevom timu u nastavku sezone posle tri vezana poraza u Evroligi.

- Nije dobro, imamo tri poraza što zaista nismo očekivali, ne samo klub već i igrači koji se osećaju mnogo loše. Ali nadam se da ćemo brzo naći rešenje i popraviti sadašnju sitaciju.

Ambijent...

- Šta da kažem, stvarno je fantastično igrati pred ovolikim brojem navijača. Nije nam bilo lako, a Zvezdu je "nosila" publika i zasluženo su slavili.

Dubljević kaže da ga je iznenadio ubedljiv poraz njegovog tima.

- Nisam očekivao... Došao sam ovde da pobedim, nisam došao da izgubim. Šta je tu je, igrali smo loše, međutim na kraju smo nekako uspeli da se vratimo, ali bilo je već kasno za preokret, tako da smo na kraju, pa može se reći, izgubili velikom razlikom.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.