Državni rekord Sinančevića u dvorani na otvaranju sezone

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni rekord Sinančevića u dvorani na otvaranju sezone

Atletičar Crvene zvezde u bacanju kugle, Armin Sinančević, prvog dana Prvenstva Srbije u dvorani za seniore postavio je novi državni rekord u dvorani vredan 21.13 metar.
Arminu je ovo bilo prvo takmičenje u dvoranskoj sezoni.

"Današnji nastup bio je više kao trening takmičenje. Jako sam zadovoljan ovim neverovatnim rezultatom, koji je došao iz punog treninga", rekao je Sinančević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Otkazivanje Svetskog dvoranskog prvenstva u Kini poremetilo je i njegov plan treninga, kao i većinu svetskih atletičara.
"Otkazivanje takmičenja bio je šok za mog trenera i mene, jer nam je što bolji plasman na Svetskom prvenstvu bio glavni cilj ove zime", istakao je Armin.
Novi državni rekorder u dvorani se zahvalio svima na današnjoj podršci koja ga je zamalo dovela i do balkanskog rekorda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRUGI REZULTAT NA PLANETI: Bacač kugle Armin Sinančević postavio rekord Srbije u dvorani

Izvor: Kurir, 02.Feb.2020, 10:26

Atletičar Crvene zvezde Armin Sinančević postavio je dvoranski rekord Srbije u bacanju kugle, koji sada iznosi 21 metar i 13 centimetara i drugi je rezultat na svetu ove godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.