Drulović: Lazar Marković uskoro jedan od najboljih igrača u Evropi

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Lazar Marković uskoro jedan od najboljih igrača u Evropi

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da ga raduje dobra forma napadača Benfike Lazara Markovića poručivši da bi on u budućnosti mogao da postane jedan od najboljih igrača u Evropi.
(FOTO: caughtoffside.com)
Marković je u ponedeljak uveče pružio sjajnu partiju u pobedi lisabonskih „orlova“  protiv Gimaraeša (1:0), a postigao je i efektan pogodak.
Marković je bio najbolji igrač na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << konstantno je vršio pritisak na fudbalere Gimaraeša i postigao je fantastičan gol. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. On je veliki talenat i ima mogućnost da u dogledno vreme postane jedan od najboljih igrača u Evropi. Marković je već veoma važan igrač za reprezentaciju Srbije – rekao je Drulović za portugalsku „Antenu“.
Drulović, koji je ostavio dubok trag u portugalskom fudbalu igrajući za Porto, uvrstio je Markovića na spisak reprezentativaca Srbije za prijateljski meč protiv Republike Irske u Dablinu 5. marta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Drulović: Marković uskoro među najboljim igračima u Evropi

Izvor: Sportal.rs, 25.Feb.2014

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović istakao je da napadač Benfike Lazar Marković poseduje kvalitet da u budućnosti postane jedan od najboljih igrača u Evropi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.