Drulović: Bilo je čudnih sudijskih odluka, zaslužili smo više protiv Paname

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Bilo je čudnih sudijskih odluka, zaslužili smo više protiv Paname

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drlović istakao je nakon remija sa Panamom u prijateljskom meču 1:1 da su "orlovi" zaslužili pobedu, kao i da je bilo nekih čudnih procena u suđenju.

"Zaslužili smo više od onog što sam na kraju dobili. Bili smo apsolutno bolji tim, kontrolisali utakmicu od prvog do poslednjeg minuta. Nažalost, dogodile su se neke čudne sudijske odluke na koje nismo mogli da utičemo, a koje bi po svim pravilima trebalo da budu drugačije procenjene“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Drulović.

Drulović je takođe rekao da je video veliku želju kod izabranika i da se nakon druge prijateljske utakmice u Severnoj Americi moraju odmoriti.

„U svakom slučaju, ni ovog puta nemam šta da zamerim igračima. Zaista su želeli da pobede i ovu utakmicu, pokušavali do poslednjeg momenta, ali nisu uspeli zbog brojnih faktora. Sada treba da se oporavimo od ove utakmice, odmorimo i u miru pripremimo za utakmicu protiv selekcije Brazila, jedog od najboljih timova na svetu“, dodao je Drulović.

Kapiten selekcije Srbije Branislav Ivanović izjavio je, i pored remija, da je bilo dobrih segmenata u igri "orlova", ali da nije skroz zadovoljan što se ekipa ponekad "isključi", ali da je to normalno za mladu ekipu.

„Iako nismo pobedili, ponovo je bilo dosta dobrih elemenata u našoj igri. Nažalost, opet je bilo i nečega što već duže vreme pokušavamo da eliminišemo. I u Dablinu, kad smo pobedili Republiku Irsku pokazalo se da smo skloni da se u pojedinim periodima utakmice gotovo „isključimo“. To su obeležja mladih ekipa, a mi smo i dalje mlada ekipa. I nije strašno da se to dešava, ali se već dovoljno puta ponovilo, da bi trebalo preduzeti sve da ga iskorenimo. Kao ekipa moramo brže da idemo napred ako mislimo da u budućnosti beležimo bolje rezultate. Treba da se takmičimo na svakoj utakmici, da igramo na rezultat“, zaključio je Ivanović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Zaslužili smo više od remija"

Izvor: Akter, 01.Jun.2014

Ljubinko Drulović izjavio je danas da je njegov tim zaslužio više od remija (1:1) u prijateljskom meču sa Panamom

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.