Drugo mesto za rvače Radničkog na kadetskom prvenstvu u Somboru

Izvor: KGsport.info, 09.Maj.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo mesto za rvače Radničkog na kadetskom prvenstvu u Somboru

Na državnom prvenstvu Srbije za kadete, održanom juče u Somboru, rvači Radničkog osvojili četiri medalje i zauzeli visoko drugo mesto u ekipnom plasmanu.
Rvački klub Radnički je na ovom prvenstvu predstavljalo sedam takmičara. Osvojene su tri srebrne i jedna bronzana medelja. Srebrom su se okitili Luka Vukadinović (u kategoriji do 46 kg), Miloš Popović (u kategoriji do 63 kg) i Nemanja Milovanović (u kategoriji do 69 kg), dok je Lazaru Jovanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pripala bronza u kategoriji do 42 kg.
Medalja je izmakla Đorđu Miliću, koji je u kategoriji rvača do 58 kilograma zauzeo peto mesto.
U isto vreme održano je i prvenstvo Srbije za veterane, na kome je Nikola Jovanović zauzeo prvo mesto u kategoriji do 76 kilograma, u okviru A divizije.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.