Drugarstvo za medalju

Izvor: Studnel.com, 09.Dec.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugarstvo za medalju

Srđan je onaj ko se najviše obradovao uspehu kolega i svima im čestitao iako nije ni slutio o planu svojih drugara. Dan nakon osvojenog odličja, članovi ekipe su ustali i zaustavili predavanje na trenutak. Uručili su Srđanu njegovu medalju i naišli na oduševljenje celokupnog departmana, uz po neku suzu. Danas, on ponosno stoji uz svoje prijatelje i oko vrata nosi medalju koja sija sjajnije od bilo čega na ovom svetu
Studenti novinarstva, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << porazu, poslali su snažnu poruku o nekim davno izgubljenim vrednostima. Solidarnost, prijateljstvo, poštovanje − to su vrednosti koje ni oni a ni Srđan neće nikada zaboraviti.
Srđan je momak koji obožava sport, ali zbog multiple skleroze nije mogao da učestvuje na turniru.
Na takmičenju koje je organizovano kao vid skupljanja pomoći za Despota Lazarevića učestvovalo je 14 ekipa. Do samog kraja vodila se ravnopravna borba između svih timova. U finalu su trijumf odneli studenti anglistike posle boljeg izvođenja penala.
 
 

drugarstvosportprijateljstvofilozofski fakultetmali fudbalnovinari

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.