Druga pobeda košarkašica

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga pobeda košarkašica

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2011. godine.

Posle poraza od Izraela i trijumfa nad Rumunijom, savladana je i Letonija, rezultatom 75:63 pre svega zahvljaujući dobroj igri Biljane Pešović i Ane Dabović.

Srbija je početkom treće četvrtine vodila 40:27, ali je usledio neshvatljiv pad i Letonke su stigle na samo poen minusa - 45:44.

Ipak, poenima Jelene Maksimović i trojkom Pešovićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ponovo smo došli do osetnije prednosti, koju nismo ispuštali do kraja meča.

Ana Dabović i Biljana Pešović postigle su po 18 poena, Jelena Maksimović 14, dok je Ivanka Matić meč završila sa 11 poena. Kod gošći Gunta Basko je postigla 16, a Zane Tamane 12 poena.

Nastavak kvalifikacija zakazan je za 23. avgust, kada će Srbija takođe u Rumi dočekati Izrael, za sada jedinu neporaženu reprezentaciju u grupi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.