Druga ofanziva na Krihovjaka! Venger ovog puta neće tako lako odustati

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga ofanziva na Krihovjaka! Venger ovog puta neće tako lako odustati

U igri je suma od 45.000.000 evra

Finiš letnjeg prelaznog roka doneo je ogromnu neizvesnost oko budućnosti Gžegoža Krihovjaka, koji se nalazio na pola puta između Sevilje i Arsenala. Posle dugih i iscprljujućih pregovora poljski vezista ostao je u Andaluziji pošto je klub smatrao da je ponuda od 28.000.000 evra mala. Ali, kako španski i britanski mediji najavljuju, to će se možda promeniti u januaru.

Arsen Venger kreće u novu ofanzivu na 25-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << univerzalca, čiji bi dolazak na Emirate pokrio oba štoperska mesta, kao i pozicije defanzivnog i centralnog veziste.

Seviljin dobar posao: Stigao za 5.500.000, godinu kasnije košta 45.000.000

Ali, za ostvarenje ovog cilja Venger će morati dobrano da se otvori. Svesni potencijalnih pretnji u januarskom prelaznom roku, operativci Sevilje postigli su brz i efikasan dogovor sa Krihovjakom oko produžetka saradnje, koji garantuje i otkupnu klauzulu u visini od 45.000.000 evra!

S obzirom na to da Venger nije poznat kao neko ko daje basnoslovne sume novca na pojačanja, te da je tek odnedavno počeo da ulazi u te vode, pitanje je da li će Profesor biti spreman baš za toliki izdatak. Ali, kada bi se dva kluba „našla“ za neku pristupačniju sumu novca, sigurno je da Arsenal ne bi oklevao.

Jer, fudbalskim kuloarima kruži priča da je Venger ozbiljno zagrizao za Krihovjaka i da se savršeno uklapa u njegov sistem, te da mu je potreban jedan polivantenan igrač koji bi mogao da napravi razliku na više pozicija.

Ne zaboravite, prelazni rok počinje za manje od nedelju dana!

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.