Drogba uskoro objavljuje povlačenje

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba uskoro objavljuje povlačenje

Fudbaler Čelsija Didije Drogba najverovatnije će na kraju ove sezone završiti profesionalnu karijeru, a zvanična potvrda očekuje se uskoro.

Drogba se na početku ove sezone vratio na “Stamford bridž”, ali njegovo povlačenje ne znači i zbogom fudbalu, pošto je planirano da postane asistent menadžera ‘Plavaca’ Žozea Murinja.

Fudbaler iz Obale slonovače tako će biti samo jedna u nizu legendi koje su učinile isto, o čemu smo pisali u temi u okviru našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “Novogodišnjeg paketića”.

Kapiten ’slonova’ profesionalnu karijeru je započeo u Le Manu, a potom je branio boje Gengana i Marseja, pre selidbe u Čelsi, čije boje je prvo branio od 2004. do 2012. godine. Za to vreme je odigrao 226 utakmica za Čelsi i postigao 100 golova. Potom je dve sezone igrao je za Šangaj i Galatasaraj, pre povratka na “Stamford bridž”.

Od početka sezone, Drogba je odigrao 23 utakmice za Čelsi i postigao šest golova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drogba se povlači na kraju sezone?

Izvor: Press, 03.Jan.2015

Fudbaler Čelsija Didije Drogba najverovatnije će na kraju ove sezone završiti profesionalnu karijeru, a zvanična potvrda očekuje se uskoro. . Drogba se na početku ove sezone vratio na “Stamford bridž”, ali njegovo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.