Drogba se povlači iz reprezentacije

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba se povlači iz reprezentacije

Napadač Čelsija Didije Drogba (36) odlučio je da se povuče iz reprezentacije Obale Slonovače. Povratnik u "plavce" postigao je 65 golova na 104 utakmica za "slonove", koje je kao kapiten predvodio na Mundijalima 2006, 2010. i 2014. godine.

- Veoma sam tužan zbog ove odluke. Proteklih 12 godina u reprezentaciji su za mene bile veoma emotivne. Davao sam svoj maksimum od prvog do poslednjeg meča. Ponosan sam što sam bio kapiten ovog tima osam godina i što sam doprineo tome da moja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zemlja izbori plasman na tri Svetska prvenstva i dva Kupa afričkih nacija. Svi moji golovi, utakmice i pobede su za naše navijače. Volim vas - poručio je Drogba, a prenose afrički mediji.

(Foto:Beta/AP/dpa, Carmen Jaspersen, Tekst: Nemanja Banović)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.