Drogba produžio ugovor sa Čelsijem

Izvor: B92, 05.Avg.2009, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba produžio ugovor sa Čelsijem

Fudbaler Čelsija Didije Drogba potpisao je novi trogodišnji ugovor sa plavcima', saopštio je klub sa Stamford Bridža'.

"Volim ovaj klub, ovde se osećam odlično i želim da nastavim da osvajam trofeje sa ovim klubom. Odlučio sam da produžim ugovor sa Čelsijem i ponosan sam što ću i dalje nositi plavi dres. Želim da istaknem da mi je prioritet da osvojim Ligu šampiona i verujem da ove sezone napokon možemo da osvojimo to takmičenje", rekao je reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obale Slonovače nakon potpisivanja novog ugovora.

Drogba je prošlog utorka postigao prvi gol u pobedi londonske ekipe nad italijanskim Milanom (2:0), nakon čega je bivši trener 'rosonera' Karlo Anćeloti izjavio da je napadač jednostavno nezamenljiv.

"Ostajem jer sam ambiciozan i željan novih trofeja, a želim i da ponovo osvojim titulu u Premijer ligi", rekao je Drogba, koji je u Čelsi došao 2004. godine iz Olimpika iz Marseja. On je za engleski klub odigrao 216 mečeva i postigao 94 gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.