Drogba neće u trenere, već u humanitarce

Izvor: Blic, 11.Mar.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba neće u trenere, već u humanitarce

Demantujući pojedine navode da će uskoro igračku karijeru zameniti trenerskom, 33-godišnji napadač Čelsija Didije Drogba ističe da ima potpuno drugačije planove.

"Voleo bih da se po završetku igračke karijere posvetim humanitarnom radu. Meni je to, zaista, veoma bitno. Nije to zato da bih se promovisao, niti je to nešto što radite recimo tri godine, ili zbog sopstvene slave. Iskreno, meni je to glavna preokupacija u životu. Kada prestanem da igram, taj humanitarni rad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće moj najviši prioritet. Naravno, sada mi je još uvek važno kako igram”, rekao je uz osmeh Drogba.

Reprezentativac Obale Slonovače nalazi se u godinama u kojima su mnogi odlučili da prekinu karijeru, ali on još ne pomišlja na to.

"Ne znam kada ću da završim sa igranjem. Da li će to da bude sutra, ili za pet ili šest godina, ne znam niti je važno. Važno je koliko ste spremni da se posvetite obavezama”, kaže Didije Drogba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drogba kao Divac

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2011

Napadač Čelsija Didije Drogba odlučio je da se po završetku karijere bavi humanitarnim radom i da mu fudbal ostane u drugom planu. Legendarni 32-godišnji napadač iz Obale Slonovače već je poklonio tri miliona funti za izgradnju bolnice u domovini.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.