Drogba: Ponovo igram sa osmehom

Izvor: B92, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba: "Ponovo igram sa osmehom"



Golgeter engleskog premijerligaša Čelsija Didije Drogba izjavio je da je na prvenstvenoj utakmici sa Evertonom, posle dužeg vremena ponovo igrao sa osmehom na licu. "Ponovo sam igrao sa osmehom na licu. Postigao sam jedini pogodak za Čelsi i veoma sam zadovoljan. Nisam igrao za sebe, igrao sam za tim i žao mi je što nismo pobedili Everton", rekao je reprezentativac Obale Slonovače.

Engleski mediji podsećaju da je Drogba u poslednjih mesec i po dana, od kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je gazda kluba Roman Abramovič smenio trenera Žozea Murinja, bio uglavnom nezadovoljan što mora da igra za Čelsi.

"Ponovo uživam u fudbalu. Igramo dobro, uglavnom pobeđujemo i zadovoljan sam što sam deo takvog tima. Verujem da ću uskoro ponovo igrati u punoj formi", naglasio je 29-godišnji fudbaler.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.