Drogba: Ostajem u Čelsiju

Izvor: B92, 01.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba: "Ostajem u Čelsiju"



Napadač Čelsija Didije Drogba, demantovao je natpise ostrvskih medija vezanih za njegov prelazak u Milan. Drogba je dodao, da je razmišljao o prelasku u neki od italijanskih ili španskih klubova, ali sada je, prema njegovim rečima, odlučio da ostane u Čelsiju.

"Čelsi je moja sudbina i želim da ostanem sledeće sezone i osvojim Ligu šampiona", rekao je reprezentativac Obale Slonovače.

Kada je u pitanju Milan, Drogba se nije složio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << italijanskim i osrtvskim medijima koji tvrde da je ponuda za njega već odavno poslata.

"Milan? Odličan klub, šampioni su Evrope. Ali niko me nije kontaktirao. Sve što znam oko toga, pročitao sam u novinama", izajvio je napadač Čelsija.

Već neko vreme, priča se o sukobu Murinja i Abramoviča, a Portugalac bi uskoro mogao da napusti Čelsi. Međutim, Drogba veruje da će Murinjo i naredne sezone predvoditi ekipu sa Stamford Bridža.

"Ceo tim se nada da će Murinjo ostati. Žoze odlično radi, i to što nismo osvojili Premijer ligu nije nikakva tragedija. Mančester je imao odličnu sezonu, ali ako analizirate međusobne mečeve, bili smo mnogo bolji. Evropa mi je mnogo važnija. Želim da osvojim Ligu šampiona, da budem kralj Evrope‚ pogotovu što smo ranijih sezona ispali zbog nedostatka sreće", reči su Didijea Drogbe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.