Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 22:02

Drita izbačena iz Evrope

Uefa je bila nemilosrdna

Šampion tzv. Kosova izbačen je iz kvalifikacija za Ligu šampiona!

Juče  je sat vremena pred početka meča između Linfilda i Drite utvrđeno da u Driti ima pozitivnih na korona virus, pa da zbog toga svi igrači tog tima moraju u izolaciju. Odmah je moglo da se nasluti da je tu kraj Driti, a da nije ni igrala.

Podsetimo kako je Uefa najavila da će meč biti otkazan.

"Nakon odluke koju su švajcarske zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vlasti donele u saradnji s UEFA da stave ceo tim KF Drita u karantin nakon što je i drugi igrač ekipe bio pozitivan na COVID-19, predstojeći preliminarni susret Lige šampiona između KF Drita i Linfiild FC ne može da se igra", stajalo u saopštenju UEFA.

A sada je Drita i zvanično ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona tako što je meč registrovan službenim rezultatom.

To znači da je Linfild prošao dalje. Klub iz Severne Irske tako je prošao kroz preliminarnu rundu Lige šampiona i u 1. kolu kvalifikacija igraće protiv varšavske Legije, potvrdili su i Poljaci na zvaničnom sajtu.

Drita je povodom svega objavila i zvanično saopštenje.

"Iznenađujuća odluka institucije kao što je UEFA, da tako uradi u žurbi i bez dodatnih obaveštenja. Duboko smo ogorčeni i na nama je da slučaj predamo advokatu", stoji u saopštenju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.