Drinčić na Čairu: Radnički jači za iskusnog fudbalera

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić na Čairu: Radnički jači za iskusnog fudbalera

Radnički iz Niša danas je postao jači za iskusnog vezistu - Nikola Drinčić je sa Meraklijama potpisao ugovor na godinu dana.

Lucidni fudbalski arhitekta je posle prvog superligaškog kola sporazumno raskinuo ugovor sa Čukaričkim, posle čega nije gubio vreme te je nakon samo dve nedelje provedene kao slobodan igrač pronašao novi angažman i zadužio opremu na Čairu.

Drinčić će u novoj sredini ponovo imati priliku da sarađuje sa Nenadom Lalatovićem prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sezone strategom Brđana.

Vezni igrač je na Banovom brdu odigrao 40 duela i postigao četiri pogotka.

Drinčić je pre dresa Čukaričkog branio boje i Partizana, Rada, Amkara, Spartaka iz Moskve, Krasnodara, Gaciantepa i Makabija iz Haife.

Radnički je posle tri kola na deobi trećeg mesta sa Proletrom i Radnikom uz učinak od dve pobede i poraz. Podsetimo, Nišlije su prethodne nedelje kroz dvomeč sa Makabijem iz Tel Aviva eliminisani iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.