Dres normalnog u prodaji na stadionu Liverpula

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dres "normalnog" u prodaji na stadionu Liverpula

Na stadionu Liverpula u prodaju je pušten dres novog menadžera Jirgen Klopa, koji je sebe jednom prilikom nazvao "Normalnim".

Nakon što su ga novinari pitali da opiše sebe, kao što je to učinio Žoze Murinjo nazivajući sebe "Posebnim", Klop je u prvom obraćanju engleskoj javnosti izjavio  da je potpuno normalna osoba.

"Ja nisam poseban, ja sam normalan ('normal one')", rekao je novi menadžer Liverpula.

S obzirom na to da su navijači Liverpula oduševljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolaskom bivšeg trenera Borusije, oni osim kapa i naočara, mogu da kupe i dres s brojem jedan koji nosi Klopov nadimak - Normalan.

Liverpool One Store with the banter. pic.twitter.com/a5cysN7NRQ

Za sada nije poznato koliko primeraka je stavljeno u prodaju, ali sigurno će svaki dres sa ovim neobičnim natpisom biti prodat u rekordnom vremenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.