Drejmond Grin: Svi žele da izgubimo, a mi ćemo ovo dobiti u 6 mečeva

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drejmond Grin: Svi žele da izgubimo, a mi ćemo ovo dobiti u 6 mečeva

Krilni centar Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin nije bio previše potresen zbog poraza od Toronto Reptorsa u utakmici broj tri u Orakl Areni.

Toronto Reptorsi su napravili veliki iskorak pobedivši oslabljeni Golden Stejt u utakmici broj tri velikog finala NBA lige i to u kalifornijskoj "Orakl Areni" rezultatom 123:109.

Kao što je već poznato Kevin Durent, Klej Tompson i Kevon Luni nisu igrali zbog povrede, tako da su glavne figure u igri Golden Stejta bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stef Kari i Drejmond Grin, i Stef je ubacio 47 poena, dok je Drejmond imao 17 uz 7 skokova i 4 asistencije.

Nakon poraza Drejmond nije bio preterano utučen, čak štaviše, bio je neobično samouveren.

"Svi žele da izgubimo. Siguran sam da im je drago što su Durent, Tompson i Luni povređeni. Mi moramo da se borimo, da pobedimo sledeću utakmicu, da pobedimo i utakmicu broj 5 u Torontu, pa da se vratimo ovde u Orakl i dobijemo 6. utakmicu i onda da slavimo", poručio je Drejmond Grin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.