Drčno na starije

Izvor: Glas javnosti, 31.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drčno na starije

Dobro su upamtili fudbaleri OFK Beograda prethodno gostovanje Partizana na Karaburmi. Bilo je dosta burno, kako na terenu, tako i posle meča, prilikom poslednjeg okršaja ova dva kluba, a gost je tada slavio 3:1, i praktično doveo „romantičare“ na ivicu ispadanja iz elite, a sebi i teoretski obezbedio titulu. Situacija je danas znatno drugačija, s obzirom na to da ne gori ni jednima ni drugima pod nogama, ali kada igraju OFK Beograd i Partizan, uvek treba računati bar na pojačanu tenziju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
- Moji igrači ne pokazuju respekt ni prema jednom klubu, makar se on zvao Partizan. Iako su vrlo mladi momci, na terenu ih odlikuje velika drčnost. Partizan je izgubio od Fenerbahčea, ali je šampion Srbije i sigurno najubedljiviji tim Superlige. Naspram nas, „crno-beli“ imaju vrlo iskusan tim, odličan kolektiv, ali i pojedince. Uspeh bi bio sve osim poraza - priznaje trener „romantičara“ Mihailo Ivanović.

Sa druge strane, napadač „crno-belih“ Lamin Dijara ne smatra da je meč na Karaburmi derbi kola.

- Ne vidim uopšte zašto bi se ova utakmica mogla okarakterisati kao derbi kola. Ne vidim derbi, zar ga neko vidi? Pa, OFK Beograd je kao Banat, Napredak i ostale ekipe, znam da će se braniti 90 minuta protiv nas, sigurno će igrati „bunker“. Da ne budem baš bezobrazan, mi smo Partizan, i svima je kao dan jasno da u domaćem prvenstvu idemo uvek na tri boda, jer naše šampionske ambicije, zasad, nismo promenili - u svom stilu najavljuje dvoboj na Karaburmi Senegalac.

MOREIRA OSTAJE U HUMSKOJ !

Uoči utakmice na Karaburmi, iz Humske stižu lepe vesti za navijače Partizana: Portugalac Almami da Silva Moreira, koji je bio „viđen“ u inostranstvu (Rusija, Turska ili Grčka) ukoliko „crno-beli“ ispadnu iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Fenerbahčea, dogovorio se sa čelnim ljudima kluba, tačnije sa Ivanom Tomićem, da ostane do isteka ugovora!

To znači da će iskusni vezista nositi Partizanov dres bar do narednog leta, ali je vrlo verovatno da će se saradnja produžiti do juna 2010. godine!

Svoju tvrdnju Dijara objašnjava velikom razlikom u klasi između Partizana i OFK Beograda.

- Smatram da smo daleko bolji od današnjeg protivnika. Ne znam kako bi „romantičari“ to mogli da nas nadigraju - naglašava golgeter srpskog šampiona.

Ulaznice za današnji susret koštaće 400 dinara (istočna tribina) i 500 (zapadna tribina).

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.