Drastičan pad Drakslerove cene - PSŽ ga pazari za 30.000.000?

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drastičan pad Drakslerove cene - PSŽ ga pazari za 30.000.000?

Le Parisijen ističe da su pregovori u toku

"Šta mi se sviđa u Volfzburgu? Stanica koja vodi do Berlina", rekao je Julijan Draksler ovog leta i izazvao mnogo bure kod navijača Vukova. U poslednje vreme taj klub je u velikim problemima što organzacionim, što rezultatskim. Draksler nije u prvom timu, čeka se gde bi mogao da ode ove zime, a Le Parisien piše da je Pari Sen Žermen na pol poziciji i da bi Nemac mogao da potpiše za 30.000.000 evra! >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Pregovori su počeli letos i praktično nisu ni prestajali, a tada se pominjala suma od 75.000.000 evra. Ipak, u međuvremenu se dosta toga promenilo, Draksler je izgubio na kontinuitetum pa je donekle i realno da mu je cena opala.

Pored PSŽ-a, za Drakslera koji ima ugovor do 2020. godine, zainteresovani su i Arsenal i Juventus. Svecima je potreban igrač koji će davati podršku u napadu Edinsonu Kavaniju, a Draksler bi mogao da bude idealno rešenje.

U poslednje vreme se pored Nemca pominjao i Mario Mandžukić kao moguća akvizicija u napadu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Parižani uvereni, dobiće Drakslera u januaru!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2016

Navodno je sve već dogovoreno, mediji u Francuskoj prenose da je Draksler čovek koji će zaigrati za PSŽ...Volfsburg ove sezone nije na svom nivou, samim tim ni reprezentativac Nemačke, Julijan Draksler. Ovaj mladi fudbaler će skoro sigurno napustiti klub ovog januara, došlo je i do raspravke sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.