Drama u Rimu  Lacio slavio u 96, poklekao u 99. minutu

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Rimu " Lacio slavio u 96, poklekao u 99. minutu

Fudbaleri Lacija i Sampdorije odigrali su nerešeno 2:2 u 15. kolu italijanske Serije A, u meču odigranom u Rimu.

Lacio je bio na pragu da i četvrti put zaredom u Seriji A odigra 1:1, jer je taj rezultat bio na snazi u 90. minutu, ali se do kraja meča desilo pravo "ludilo".

Gosti iz Đenove su poveli u 21. minutu preko Kvaljarele, ali je od tog trenutka utakmice na terenu postojao samo jedan tim.

Lacio je napadao i napadao, međutim nije stvarao preterano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velike prilike. Sampdorija je čuvala prednost, ali su ipak posustali. Strelac je bio Aćerbi u 79. minutu.

Domaćin je napadao, meč je bio produžen pet minuta, a zatim je sudija rešio da dosudi penal za Lacio u 96. minutu utakmice. Ćiro Imobile je stavio loptu na belu tačku i bio neumojiv, a gosti nisu bili zadovoljno i žalili su se na lošu sudijsku odluku.

Iako je prvobitno meč bio produžen pet minuta, sudija ga je dodatno produžio i na kraju se odigrao skoro 101 minut, a Sampdorija je nekako, u 99. minutu, uspela da dođe do gola preko Saponare i osvoji bod.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić na terenu je proveo svih 90 minuta, ali nije uspeo da ostvari značajniji učinak. On je svoju najbolju priliku imao u 86. minutu, kada je mogao do donese pobedu Laciju i postane heroj, ali je promašio gol udarcem glavom sa nekih 11 metara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crveni za Đuričića i Milenkovića, šest golova i remi Fiorentine u 96!

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 15:36

Fudbaleri Sasuola odigrali su nerešeno s Fiorentinom 3:3 u meču 15. kola italijanske Serije A...Prvo poluvreme je bilo nezanimljivo i bez mnogo uzbuđenja koja je doneo drugi deo igre jer su svi golovi viđeni u drugih 45 minuta...Viđena su i dva crvena kartona i oba za srpske internacionalce! Prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.